Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-03@06:15:28 GMT

درمان زخم دیابت با یک معجون گیاهی+ دستور تهیه

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۷۲۷۵۰

درمان زخم دیابت با یک معجون گیاهی+ دستور تهیه

رکنا: درمان زخم دیابت با ترکیبات گیاهی بیشترین تاثیر را دارد.

برای پانسمان زخمهای دیابتیک‌، عسل و نمک را به‌نسبت ۳ به ۱ باهم مخلوط کنید و پس از شست‌وشوی خوب زخم دیابتی از این ترکیب در ناحیه زخم موردنظر پانسمان کنید؛ استفاده از عسل در درمان انواع زخمها کاربردهای زیادی دارد که در این مطلب توضیح داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استفاده از عسل در پانسمان زخمها باعث از بین بردن بوی بد زخم می‌شود همچنین هنگام تعویض پانسمان به زخم نمی‌چسبد و درد کمتری ایجاد می‌کند.

برای پانسمان سوختگیهای درجه یک تا درجه سه‌، عسل و روغن زیتون کهنه را به‌نسبت مساوی با هم مخلوط کنید و بعد از شست‌وشوی خوب زخم‌، به ناحیه موردنظر پانسمان کنید.

برای پانسمان زخم بستر‌، عسل و پودر برگ گیاه گزنه را به‌نسبت مساوی با هم مخلوط کرده و بعد از شست‌وشوی خوب ناحیه زخم بستر این ترکیب را به ناحیه موردنظر پانسمان کنید.

برای پانسمان زخمهای دیابتیک‌، عسل و نمک را به‌نسبت 3 به 1 باهم مخلوط کنید و پس از شست‌وشوی خوب زخم دیابتی از این ترکیب در ناحیه زخم موردنظر پانسمان کنید

برای پانسمان زخم ناشی از زالودرمانی یا زخمی که در آن خونریزی ادامه‌دار است برای قطع خونریزی‌، عسل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و روی ناحیه موردنظر پانسمان کنید.

برای پانسمان زخمی که مزمن است و ترمیم زخم به‌کندی صورت می‌گیرد تا حدی که ناحیه زخم حالت چاله‌مانند به خود گرفته برای ترمیم آن‌، عسل + کندر + خون سیاوشان + انزروت را به‌نسبت مساوی مخلوط کرده و در ناحیه زخم موردنظر پرکنید و سپس پانسمان را انجام دهید.

برای درمان زخم معده یا زخم اثنی‌عشر، صبح ناشتا و هر شب موقع خواب یک قاشق غذاخوری عسل موم‌دار را به‌مدت 9 دقیقه در دهان نگهدارید بدون آنکه قطره‌ای از عسل یا آب‌دهان را قورت داده باشید سپس مانند آدامس آن را در دهان بجوید عسل را قورت داده و موم را دور بیندازید.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

تلخ ترین فیلم دیده نشده از حادثه اتوبوس علوم تحقیقات ! +صدای ناله های دانشجویان تجاوز به یک زن کینه جو در فرودگاه! +عکس رابطه های شوم عامل اصلی انتقال ایدز بین زنان ایرانی ! همسرم مقابل چشمان من با زنان غریبه ارتباط داشت / من هم با افشین تلافی کردم مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا جزییات پرداخت سود سهام عدالت/ معاملات سهام عدالت آزاد شد !؟ 3 اعدامی زیر طناب دار رفتند اما زنده ماندند! / در گنبد رخ داد تکرار فاجعه /سقوط خونین اتوبوس دانش آموزان ارومیه ای از روی پل ! تیرباران یک مرد آبادانی در نقطه صفر مرزی + جزییات جزئیات جدید از پرونده خاشقجی / می‌دانم چگونه او را مثله کنم! جدال خونین بازنشسته های اراکی سرنوشت مرگباری را رقم زد انتقام گیری آتشین از صاحب یک چاپخانه در چهار راه سر چشمه تهران + عکس خودکشی مدیرعامل یک شرکت با وصیت نامه ای عجیب / دزدان میلیاردی چه کسانی هستند؟! بی آبرو شدن فوتبالیست معروف به خاطر انتشار فیلم اقدام بی رحمانه اش با زن جوان+ عکس سقوط زن 16 ساله از آمبولانس/ جنین چه سرنوشتی پیدا کرد؟ + عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: درمان روغن زیتون صبح پانسمان دیابت عکس فیلم دختر تصادف اتوبوس دانشجویان زندگی تحقیقات خانواده حادثه تصادف اتوبوس تصادف اتوبوس دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۲۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد هرچه زنان در سنین پایین و زودتر به دیابت مبتلا شوند، ممکن است زودتر وارد یائسگی شوند. از آنجا که نرخ دیابت به طور پیوسته افزایش یافته است، هدف از این تحقیق این بود که پیامدهای طولانی‌مدت دیابت پیش از یائسگی بر سلامتِ باروری زنان بررسی شود. مطالعات روی بیش از ۱۱۰۰۰ زن نشان داد که: تشخیص دیابت نوع ۱ قبل از ۳۰ سالگی یا دیابت نوع ۲ بین ۳۰ تا ۳۹ سالگی، هر دو با شروع زودرس یائسگی ارتباط دارد. از طرفی تشخیص دیابت نوع ۲ بعد از ۴۰ سالگی، در مقایسه با زنانی که به دیابت مبتلا نیستند، با یائسگی دیررس مرتبط است.

ناگفته نماند که در این میان، محققان هیچ ارتباط معناداری بین دیابت در دوران بارداری (دیابت بارداری) و سن یائسگی پیدا نکردند.

دکتر وراتی مهرا، نویسنده این مطالعه از دانشگاه تورنتو، گفت: ما در طی این مطالعات، دریافتیم ارتباطی قطعی میان تشخیص زودهنگام دیابت و یائسگی زودرس [در مقایسه با افرادی که دیابت نداشتند] وجود دارد.

او گفت: امیدواریم نتیجه تحقیقات ما، شروعی باشد برای تحقیقات مفصل در این زمینه؛ تا بتوانیم اثرات طولانی‌مدت دیابت بر بدن انسان و سیستم تولید مثل را بهتر درک کنیم و تا حد ممکن از عوارض آن پیشگیری نماییم.

همزمانی دیابت و یائسگی

دیابت و یائسگی وقتی با یکدیگر همراه می‌شوند، می‌توانند تاثیرات مختلفی بر روی بدن داشته باشند که مهم‌ترین آنها «تغییر سطح قند خون» است. در این شرایط، پاسخی که سلول‌ها به ترشح هورمون انسولین می‌دهند، تحت تأثیر دو هورمون استروژن و پروژسترون قرار می‌گیرد. انسولین هورمونی است که برای دریافت و استفاده از قند خون توسط سلول‌ها ضروری است. با تغییر سطح هورمون‌های زنانه در دوران یائسگی، سطح قند خون هم دچار نوسان می‌شود. در این دوران ممکن است متوجه شوید که قند خونتان بیشتر از قبل تغییر می‌کند، ناگهان افت می‌کند یا ناگهان بالا می‌رود. درصورتی که میزان قند خون از کنترل خارج شود، ریسک بروز عوارض دیابت در شما بالا می‌رود.

یائسگی می‌تواند کنترل قند خون را دشوار کند، با این حال می‌توان این وضعیت را مدیریت کرد؛ کافیست یک سبک زندگی سالم را انتخاب کنید؛ برنامه‌ غذایی مغذی و روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی ساده علاوه بر کنترل دیابت، در کاهش عوارض یائسگی و ایجاد حس بهتر در شما نقش دارد.

در این بین‌، اندازه‌گیری مکرر قند خون و فشار خون را فراموش نکنید.

طبق گفته کارشناسان، نتایج حاصل از تحقیق فوق، به شواهد روبه‌رشد عوارضی که دیابت بر بدن انسان وارد می‌کند، افزوده شده است. یافته‌ها نشان می‌دهند زنانی که در سنین جوانی به دیابت مبتلا می‌شوند، بیشتر مستعد پیری تخمدان‌ و یائسگی زودرس هستند.

منبع: upi

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901426

دیگر خبرها

  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • (ویدیو) آموزش تصویری غذای مورد علاقه بچه در مهمونی