Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در اين مطلب با نحوه تهيه 12 معجون و ترکيب گياهي ساده آشنا مي‌شويد که مصرف آنها، نقش بسزايي در افزايش شيردهي مادران شيرده دارد. به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران پويا؛ شير مادر بهترين غذا براي نوزادان است و از منظر طب ايراني برخي از غذاها به توليد شير در مادران شيرده کمک مي‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ــ نخود در شير خيسانده شود و يک شب تا صبح بماند, صبح همراه با شکر ميل شود, در منابع متعددي ذکر شده که اين دستور در افزايش شير تأثير زياد دارد.
ــ گندم نيم‌کوب 100 گرم، جو نيم‌کوب 70 گرم و نخود نيم‌کوفته مقشر (پوست گرفته‌شده) 70 گرم را همراه با 35 گرم تخم شويد، 10 عدد انجير خشک و 35 گرم قدومه مخلوط کرده هر صبح 70 گرم از اين ترکيب را با 4 عدد انجير و دو شاخه باديان تازه در 12 ليوان آب بپزند تا به يک ليوان برسد, سپس دو برابر مقدار باقيمانده شير تازه به مواد اضافه شود و مجدداً جوشانده شود, در انتها 15 گرم روغن بادام و 70 گرم شکر اضافه کرده و ميل شود.
ــ آرد باقلا، آرد گندم، آرد نخود از هر کدام يک قاشق غذاخوري همراه با 4 قاشق غذاخوري مغز بادام پوست‌گرفته با کمي تخم شاهي، تخم يونجه و رازيانه همراه با شکر سفيد به‌صورت فرني پخته شود و به‌عنوان يک وعده غذايي مصرف شود.
ــ مصرف نخود يا فرني از آرد نخود و شير توصيه مي‌شود.
ــ مصرف ماءالشعير طبي با روغن بادام براي افزايش شير مفيد است؛ روش تهيه ماءالشعير طبي به اين صورت است که جوي مرغوب با آب به‌نسبت 1 به 20 جوشانده شود تا حدي که دانه‌هاي جو به‌خوبي شکفته شوند, سپس آن را با پارچه دولا صاف کرده البته دانه‌هاي جو نبايد فشار داده شوند, سپس آب صاف‌شده مدتي بماند تا لرد آن ته‌نشين شود. آب زلال روي آن ماء الشعير طبي است، مصرف اين ماءالشعير همراه با کمي روغن بادام شيرين مي‌تواند به افزايش توليد شير مادر کمک کند.
ــ نوشيدن ماء‌الشعير طبي با عسل يا جلاب مي‌تواند موجب افزايش شير مادر شود؛ روش تهيه جلاب به اين صورت است که نبات يا شکر را با گلاب به‌نسبت 1 به 3 مخلوط کرده با حرارت ملايم جوشانده و کف آن گرفته شود تا به نصف مقدار اوليه برسد و صاف شود, سپس زعفران به‌ميزان کافي به آن اضافه شود (يک گرم زعفران به‌ازاي هر کيلوگرم شکر), در زمان مصرف با مقدار مناسب آب مخلوط شده و مصرف شود.
ــ استفاده از اسفيدباج به‌عنوان وعده غذايي مادر شيرده توصيه مي‌شود, اسفيدباج در منابع طب سنتي نوعي شوربا است, بنا به تعريف آب گوشت است که با گوشت مرغ يا گوسفند و سبزيجات و کمي ادويه‌هاي با طبع گرم پخته مي‌شود به‌گونه‌اي که طعم غالبي در آن نباشد, به‌عبارت ديگر اسفيدباج شورباي گوشت است که تند و تيز و ترش نباشد و بيشتر از گوشت و پياز و نخود تشکيل شده است.
ــ عصاره کنجد مي‌تواند موجب افزايش شير شود.
ــ ماهي شور از افزاينده‌هاي شير مادر است.
ــ از جمله مواد غذايي بسيار خوب افزايش‌دهنده شير، روغن گاو است که بايد به‌صورت ناشتا استفاده شود.
ــ مغز بادام پوست‌کنده، مغز پسته، مغز نارگيل هر کدام 120 گرم، کنجد پوست‌کنده 200 گرم, همه مواد خوب آسياب شده و سپس با شکر مخلوط شود, هر روز يک قاشق غذاخوري از مواد فوق همراه با شير تازه مصرف شود.
ــ حريره تهيه‌شده از آرد برنج, زيره و شير گاو در افزايش شير مفيد است.
نکته: وقتي نوزاد پسر باشد، مصرف رازيانه توسط مادر تا دوهفته اشکالي ندارد؛ اما بيشتر از آن بهتر است استفاده نشود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۷۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار مادران برای جذب جوانان به مساجد
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!
  • فوت‌وفن تهیه دلمه برگ مو / ترکیب سبزی دلمه برگ مو؛ برای نرم و ترد شدن برگ‌های مو چه کنیم؟
  • مربای ریواس ؛ یک مربای بهاری، پرخاصیت و مقوی + طرز تهیه
  • آموزش تیز کردن قیچی توسط استاد آمریکایی (فیلم)
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی