Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب نحوه تهیه برخی از ترکیبات ساده گیاهی که در کاهش سطح قند خون و درمان دیابت مفید هستند، آموزش داده شده است. به گزارش گروه اجتماعیخبرگزاری دانشجو،در این مطلب نحوه تهیه برخی از ترکیبات ساده گیاهی که در کاهش قند خون و درمان دیابت مفید هستند، آموزش داده شده است:

۱ - دمجوش گزنه
روش تهیه و مصرف: یک قاشق غذاخوری گزنه را دم کنید و سپس با عسل، توت یا خرما بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۲ - عرق گزنه
روش تهیه و مصرف: عرق گزنه را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ برای کاستن از تلخی می‌توانید آن را با توت یا خرما یا عسل مصرف کنید.

۳ - دمجوش برگ شاه‌توت
روش تهیه و مصرف: ۲ - ۳ عدد برگ درخت شاه‌توت را دم کنید و سپس با عسل، توت یا خرما بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید.

۴ - - عرق برگ شاه‌توت
روش تهیه و مصرف: عرق برگ شاه‌توت را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ برای جذاب‌تر شدن طعم آن می‌توانید آن را با توت، خرما یا عسل مصرف کنید.

۵ - عرق بوقناق (اسامی دیگر این گیاه؛ خار زن‌بابا چرخه شکاکی و شوکه الابیضاء)
روش تهیه و مصرف: عرق بوقناق را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید؛ حتما باید آن را با خرما، توت یا عسل مصرف کنید.

۶ - عرق بابونه
روش تهیه و مصرف: عرق بابونه را بر اساس شدت بیماری روزی ۱ - ۳ فنجان میل کنید. می‌توانید آن را با عسل، خرما یا توت مصرف کنید.

۷ -معجون به سیب
روش تهیه و مصرف: به و سیب را به نسبت برابر (مثلا نیم کیلو از هر کدام) نگینی و به اندازه حبه قند خرد کنید، سپس آن را در قابلمه ریخته و تا جائی که روی آن پر شود، به آن سرکه (ترجیا سرکه سیب) بیفزائید؛ این ترکیب را ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را بسته‌بندی کرده و در محیط خنک مانند یخچال نگه دارید تا فاسد نشود و کپک نزند؛ از این معجون بر اساس شدت بیماری، روزی ۱ - ۳ قاشق غذاخوری میل کنید.

معجونی که در بند هفتم توضیح داده شد، بسیار مجرب و اثربخشی آن سریع‌تر است؛ پیشنهاد می‌کنیم همزمان این معجون روزی یک قاشق غذاخوری با یکی از دمجوش‌ها و عرقیاتی که در بالا اشاره شد، از هر کدام روزی یک وعده استفاده شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی

آفتاب‌‌نیوز :

در گذشته از خردشدۀ گیاه برگ بو، برای جلوگیری از بروز عفونت­های موضعی و درمان آن‌ها استفاده می­شد. استفاده از روغن برگ بو به عنوان نگهدارندۀ مواد غذایی کارآمد گزارش کردند. درحال حاضر از روغن برگِ بو به عنوان مادۀ نگه دارنده وادویه در صنایع غذایی ازجمله تهیۀ ترشی و خیارشوراستفاده می­شود. برگِبو گیاهی اروماتیکی است که از زمان‌های قدیم به عنوان ادویه در غذا‌های مدیترانه‌ای و جز دارو‌های سنتی برای درمان چندین بیماری عفونی استفاده می‌شد.

چندین مطالعه در مورد تأثیر عصارۀ گیاه برگِ بو بر باکتری­های مختلف انجام شده است. نتایج نشان دهندۀاثر ضدباکتریال عصاره بر باکتری‌های استافیلوکوک اورئوس، اشرشیاکلی و سودوموناس ائروژینوژا بو که بالاترین فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ گیاه برگ بو بر باکتری استافیلوکوک اورئوس است. با توجه به تأثیر بیشتر عصاره­ الکلی برگِ بو بر باکتری گرم مثبت می­توان مشخص کرد که نتیجه تاثیر ترکیبات فنولی باعث ایجاد اختلال در دیواره سلولی این نوع باکتری‌ها می‌شود؛ و باکتری‌های گرم منفی به دلیل ماهیت غشا سلولی که به علت داشتن لیپوپلی ساکارید مانع تجمع ترکیبات و عصاره‌های گیاهی در غشای سلولی شده و در نتیجه نفوذ کمتری دارند.

دراین بین، نتایج ضدباکتریال عصاره‌های منطقۀ‌های مختلف نشان داد فعالیت ضدباکتریایی این گیاه تحت تأثیر عواملی همچون میزان مواد غذایی موجود در خاک، شرایط اقلیمی منطقه، بارندگی، ارتفاع و دماست.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی